Fotbollslag i London – De här spelar i Premier League

Fotbollslag i London

London är en riktigt fotbollstokig stad. Det är inte bara Englands största och Europas näst största stad. Det är även en av de städer som vi svenskar reser absolut mest till och för oss som älskar fotboll är det som ett smörgåsbord av fina fotbollsupplevelser.

Ser vi till säsongen 2018-19 finns det hela sex klubbar i Premier League och det är:

Arsenal
Chelsea
Crystal Palace
Fulham
Tottenham Hotspur
West Ham United.

Däremot kommer Fulham åka ner till Championship inför säsongen 2019-20. Där kommer de göra dessa Londonklubbar sällskap:

Brentford
Millwall
Queens Park Rangers

Ser vi ännu längre ner på League One som kan erbjuda riktigt genuina fotbollsupplevelser hittar vi AFC Wimbledon och Charlston Athletic.

Ska du besöka London för en fotbollsresa se spelschemat här. Där ser ni kommande hemmamatcher i London för lagen i de tre högsta ligorna och kan enkelt planera in vilken match just du ska se under din resa till London.

Vill du hitta på något annat än bara fotboll? Visit London är ett bra förslag om du vill se andra turistattraktioner både väntade och oväntade som du kan passa på att ta del av under din resa till London. Vill du istället läsa nyheter runt Premier League besök Fotboll.com. Vi kan även rekommendera Svenskaoddsbonusar.se för detta.

Att det är så många lag i samma stad gör även att man ofta kan pricka in två matcher samma helg. Men då krävs det lite planering. Ofta är det främst Premier League som flyttar matcher till andra speldagar vilket underlättar. I de lägre divisionerna håller de hårdare på sina klassiska avsparkstider vilket gör att de lätt krockar och gör det svårt att se två matcher samma helg.

Tänk även på att norra England med städer som Manchester och Liverpool bara ligger någon timme bort med tåg. Vill du spela på någon av matcherna kan du först besöka bästabonusen.se.Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *